Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Tutkimusraportti viittaa Venäjän osuuteen malesialaiskoneen tuhossa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hollantilaisvetoinen kansainvälinen rikostutkijaryhmä on julkistanut tutkimusraporttinsa Itä-Ukrainassa heinäkuussa 2014 alasammutun Malaysia Airlinesin matkustajakoneen tuhosta. Rikostutkijat sanovat selvittäneensä aukottomasti, että lento MH17 ammuttiin alas Buk-ohjuksella, joka tuotiin Venäjältä. Ohjus ammuttiin Venäjä-mielisten kapinallisten hallitsemalta alueelta ja tuhoisan iskun jälkeen ohjusjärjestelmä palautettiin Venäjälle. Näin olleen tutkimusraportti viittaa suoraan Venäjän tukemiin kapinallisiin ja Venäjän osallisuuteen 298 ihmistä tappaneessa tuhossa.

Myös Suomi liittyy asiaan, sillä Suomi on antanut kaikessa hiljaisuudessa apua tutkimuksissa. Miksi Suomi salailee apuaan sotarikostutkinnassa, jossa syyttävä sormi osoittaa Venäjää, kysyy toimittaja Kari Huhta analyysissään.

Lisäksi kerromme HS Illan uutiskoosteessa muun muassa Suomenlinnan lautan matkustajamäärien räjähdysmäisestä kasvusta. Kaikki matkustajat eivät enää mahdu lautoille ja perimmäisenä syynä on Pokémon Go -mobiilipelin pelaajien ryntäys saarelle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat