Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Murhaaja sai sakkoja toisen murhaajan pahoinpitelemisestä Turun vankilassa

Juuri elinkautisesta vankeudesta vapautunut mies tuomittiin vankilan kuntosalilla tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

Kotimaa
 

Elinkautisesta vankeudesta tässä kuussa vapautunut Abdiqadir Osman Hussein on tuomittu sakkoihin Turun vankilassa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Helmikuussa vankilan kuntosalilla kärjistyneessä tappelussa oli osapuolina kaksi murhasta tuomittua miestä. Sananvaihto kärjistyi väkivallaksi, kun Hussein löi niinikään murhasta elinkautiseen vankeuteen tuomittua Ramin Azimia muutaman kerran nyrkillä kasvoihin.

Hussein ei ollut oikeudenkäynnissä paikalla, mutta oli vastauksessaan myöntänyt pahoinpitelyn. Hän kuitenkin katsoi toimineensa hätävarjelutilanteessa.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus ei pitänyt hätävarjeluun vetoamista uskottavana valvontakameran videotallenteen ja muiden asiassa ilmenneiden seikkojen perusteella.

Oikeus määräsi Husseinille 50 päiväsakkoa, joista tulee maksettavaa yhteensä 300 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan Azimille kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 300 euroa.

Pahoinpitelyn uhri olisi halunnut lisäksi korvauksia rikki menneestä kuulolaitteestaan. Oikeus katsoi, ettei asiassa esitetty riittävää näyttöä siitä, että laitteen rikkoutuminen olisi johtunut siitä, että se putosi maahan pahoinpitelyn yhteydessä.

Teinitytön murhasta ja lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista tuomittu Hussein pääsi syyskuun alussa ehdonalaiseen vapauteen yli 19 vuoden vankeuden jälkeen. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan hänet otettiin kuitenkin saman tien säilöön maasta poistamista varten.

Ramin Amizi on tuomittu elinkautiseen vankeuteen viime vuoden tammikuussa tehdystä 17-vuotiaan porilaisen lenkkeilijätytön murhasta ja törkeästä raiskauksesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat