Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pirkanmaalainen yritys teki luvattomia sähkötöitä ja aiheutti vaaratilanteita – kahdelle vankeutta

Käräjäoikeuden mukaan yritys sai asiakkaita erehdyttämällä sopimuksia yhteensä 180 000 euron arvosta.

Kotimaa
 

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi torstaina kaksi henkilöä vankeuteen tapauksesta, jossa TTA Finland -niminen yritys teki sähkötöitä lukuisille asiakkaille ilman oikeutta vuosina 2011–2014. Tapaukseen liittyy myös muita rikoksia.

TTA Finland salasi asiakkailtaan sen, ettei yrityksellä ollut sähkötöiden johtajaa ja että yhtiön puolesta oli tehty ilmoitus sähkötöiden lopettamisesta. Ilmoituksen myötä yrityksen oikeus tehdä sähköturvallisuuslain mukaisia sähkötöitä oli peruuntunut.

Käräjäoikeuden mukaan yritys sai asiakkaita erehdyttämällä sopimuksia yhteensä 180 000 euron arvosta. Neljässä tapauksessa asiakkaalle aiheutui törkeän huolimattomuuden johdosta vakava vaara.

Sähkötöitä tehnyt Kalle Juhani Kilpinen, 50, syyllistyi törkeiden petosten ja vaaran aiheuttamisten lisäksi myös muun muassa törkeään velallisen petokseen. Hän sai kahden vuoden ja kahden kuukauden ehdottoman vankeustuomion.

Toinen yrityksen toiminnassa mukana ollut henkilö sai muun muassa törkeistä petoksista ja kiskonnasta puolentoista vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat