Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syyttäjä vaatii Sipilän perhettä uhanneelle ehdollista vankeutta

Miehen epäillään uhkailleen myös Emma Karia ja Ozan Yanaria.

Kotimaa
 

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) perheen sekä vihreiden kansanedustajien Emma Karin ja Ozan Yanarin uhkailemisesta epäilty mies on saanut syytteen muun muassa laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta.

Syyttäjä vaatii miehelle ehdollista vankeusrangaistusta.

Syyttäjän mukaan syytetty soitti Sipilän vaimolle Minna-Maaria Sipilälle tuntemattomasta numerosta viime helmikuussa myöhään illalla ja alkoi kiroten ja huutaen haukkua Juha Sipilän maahanmuuttopolitiikkaa. Mies uhkasi Minna-Maaria Sipilää ja tämän lapsia tappamisella ja raiskaamisella. Lisäksi soittaja totesi, että myös pääministeri pitäisi tappaa.

Mies yritti soittaa myöhemmin yöllä uudelleen kahdesti, mutta Sipilä ei enää vastannut puheluihin.

Syytetty yritti syyttäjän mukaan soittaa myös Emma Karille helmikuussa useasti tuntemattomasta numerosta aamuyöllä. Jättämässään puheviestissä mies uhkasi Karia raiskaamisella.

Tämän jälkeen mies yritti soittaa Ozan Yanarille neljästi aamuyön aikana. Puheviestissään mies uhkasi Yanarin perhettä väkivallalla ja raiskaamisella. Lisäksi syytetty nimitteli Yanaria halventavasti.

Mies saa syytteen myös huumausainerikoksesta, sillä hän on viljellyt kannabiskasveja makuuhuoneessaan. Poliisi piti miestä helmikuussa säilössä kahden päivän ajan.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus antaa tapauksesta tuomion 25. lokakuuta. Syyttäjän mukaan tekojen rangaistavuutta lisää se, että rikoksen vaikuttimina olivat henkilöiden syntyperä ja uskonto.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat