Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Presidentti Ahtisaarelta kovaa tekstiä Venäjästä uudessa kirjassa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illan pääaiheena tänään on Martti Ahtisaaren, Jaakko Iloniemen ja Tapani Ruokasen tuore kirja Miten tästä eteenpäin. Kirjan arvioineen Jukka Tarkan mukaan tietokirja ”syventyy turvallisuuden perusasioihin niin räväkällä tavalla, että lukija joutuu hieraisemaan silmiään kerran jos toisenkin”. Kirjassa presidentti Ahtisaari arvostelee Venäjää hyvin suorasukaisesti: ”Jos toinen rikkoo jatkuvasti kansainvälistä lakia, olisi hullua pohtia, mitähän me olemme tehneet väärin. On kritisoitava aggressiivisesti, että olette alkaneet toimia vastoin aiempia hyviä sopimuksia. He luovat kylmää sotaa, ei länsi”, Ahtisaari muun muassa sanoo.

Lisäksi kerromme HS Illan uutispaketissa muun muassa siitä, että Suomi on tuominnut Venäjän ja Syyrian hallituksen toimet Aleppossa – monien muiden länsimaiden jälkeen sekä verkkoyhtiö Ericssonin mittavista irtisanomisista, jotka koskevat myös Suomea.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat