Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Anssi Kujalasta uusi kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustaja

Kujala on nyt Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja.

Kotimaa
 
Sini Pennanen / Suomen yrittäjät
Anssi Kujala
Anssi Kujala Kuva: Sini Pennanen / Suomen yrittäjät

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) on kutsunut Anssi Kujalan kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustajaksi. Kujala aloittaa tehtävässään maanantaina 17. lokakuutta

Kujala, 44, on toiminut Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajana ja järjestön omistaman Sypoint Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Hänen vastuualueellaan on ollut muun muassa järjestön kunta- ja aluevaikuttaminen sekä viestintä. Vuosina 2006–2011 Kujala toimi Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajana.

Kokoomuksessa Kujala on ollut vuosien 1994–2006 välisenä aikana jäsenliiton pääsihteerinä, piirijärjestön toiminnanjohtajana, puolueen suunnittelupäällikkönä ja vt. puoluesihteerinä. Hän on opiskellut hallintotieteitä Tampereen yliopistossa.

Orpon erityisavustajaksi on kutsuttu Elisa Tarkiainen, 26. Maailmanpolitiikan tutkimusta Helsingin yliopistossa opiskeleva Tarkiainen avustaa ministeri Orpoa erityisesti valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvissa EU- ja kansainvälisissä asioissa.

Tarkiainen siirtyy tehtävään Suomen lukiolaisten liiton pääsihteerin paikalta.

Erityisavustajien tehtävät vapautuivat Joonas Turusen siirryttyä kehityspäälliköksi terveydenhuoltoyhtiö Mehiläiseen ja Laura Åvallin jäätyä äitiysvapaalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat