Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi pyytää tallenteita Nelostien ampumisesta – viranomaisilla tiedossa jo 30 rikokseen liittyvää asianomistajaa ja todistajaa

Poliisin ampumaa lahtelaismiestä epäillään tapon yrityksestä.

Kotimaa
 
Samuli Ikäheimo / Lehtikuva
Poliisi kaipaa tallenteita Nelostien tapahtumista.
Poliisi kaipaa tallenteita Nelostien tapahtumista. Kuva: Samuli Ikäheimo / Lehtikuva

Poliisi pyytää silminnäkijöiltä tallenteita viime sunnuntaina Nelostiellä tapahtuneesta rikosepäilystä ja sitä seuranneesta ampumisesta.

Moottoripyörällä ajanut poliisi ampui Nelostiellä Orimattilan kohdalla sunnuntai-iltana 32-vuotiaan lahtelaismiehen sen jälkeen, kun tämä oli aiheuttanut vakavia vammoja 23-vuotiaalle naiselle. Poliisi epäilee, että mies yritti tappaa naisen. Ammuttu mies kuoli tapahtumapaikalla. Häntä epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi toivoo, että tapahtuma-aikaan Nelostiellä ajaneet toimittaisivat kaikki mahdolliset video- ja kuvatallenteensa viranomaisille tutkintaa varten. Tallenteiden toimittamisesta voi sopia soittamalla numeroon 0295 414 151.

Poliisilla on tiedossaan yli 30 ihmistä, jotka liittyvät tapahtumiin joko asianomistajina tai todistajina. Poliisin mukaan heistä suuri osa asuu pääkaupunkiseudulla ja loput Päijät-Hämeessä tai Keski-Suomessa.

Poliisi ja hätäkeskus ovat jo saaneet vihjeitä, joista suurin osa liittyy lahtelaismiehen kaahailuun Nelostiellä ennen ampumistapausta. Poliisin mukaan mies ajoi Nelostiellä Lahdesta etelän suuntaan huomattavaa ylinopeutta ja teki useita vaarallisia ohituksia ennen kuin auto suistui ojaan Orimattilan kohdalla.

Mies törmäsi Opel-merkkisellä autollaan ainakin yhteen Audiin ennen tieltä luisumista. Audin kyydissä olleet saivat tiettävästi lieviä tärähdyksestä aiheutuneita vammoja, ja heidän autonsa vaurioitui törmäyksessä.

Loukkaantunut lahtelaisnainen on edelleen sairaalassa. Häntä ja voimakeinoja käyttänyttä poliisia ei ole vielä kuultu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat