Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kilpailukykysopimusta vastustanut Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila nousee EK:n puheenjohtajaksi

Veli-Matti Mattila on toiminut Elisan toimitusjohtajana vuodesta 2003 lähtien.

Kotimaa
 
Sirpa Räihä / HS
Veli-Matti Mattila
Veli-Matti Mattila Kuva: Sirpa Räihä / HS

Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n vaalivaliokunta esittää, että järjestön uudeksi puheenjohtajaksi valitaan Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Vaalivaliokunnan esityksellä on tapana toteutua, joten Mattilan valintaa voi pitää varmana. Hän seuraa tehtävässä Matti Alahuhtaa. EK:n edustajisto päättää asiasta 29. marraskuuta syyskokouksen yhteydessä.

HS:n tietojen mukaan Mattila äänesti EK:n hallituksessa kilpailukykysopimusta vastaan alkuvuodesta toisin kuin hallituksen merkittävä enemmistö.

Veli-Matti Mattila on toiminut Elisan toimitusjohtajana vuodesta 2003 lähtien. ja on nykyisistä pörssiyhtiöiden toimitusjohtajista yksi kauemmin toimineista. Sitä ennen hän toimi Ericssonin Suomen yksikön toimitusjohtajana vuosina 1997–2003. Mattila on ollut Elinkeinoelämän keskusliiton hallituksessa vuosina 2004–2006 ja vuodesta 2015 alkaen.

”Vaalivaliokunta arvioi, että Veli-Matti Mattila on johtaja, jolla on vahva kokemus digitaalisesta ja globaalista toimintaympäristöstä. Hänellä on hyvät edellytykset jatkaa niin EK:n kuin Suomen uudistustyötä”, kertoo EK tiedotteessaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat