Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Äiti hyppäsi veteen pudonneen vauvan perään Kokkolassa

Vauva putosi, kun lastenvaunujen pyörät vahingossa ylittivät rannan reunakiveyksen.

Kotimaa
 
HS

Vauva putosi lastenvaunujen mukana Kokkolan läpi virtaavaan Sunti-nimiseen vesiväylään lauantaina. Turma sattui, kun nainen oli ulkoilemassa kahden lapsensa kanssa Suntin varrella puolenpäivän jälkeen Kokkolan urheilutalon kohdalla.

Kun nainen ohjasi potkupyörällä liikkuvaa parivuotiasta poikaansa, niin lastenvaunujen pyörät menivät vahingossa Suntin reunuksen yli ja vauva putosi vaunuissa veteen, kertoo paloesimies Jani Hohenthal pelastuslaitokselta.

Suntia Hohenthal luonnehtii kymmenisen metriä leveäksi vesiväyläksi. Rannat ovat matalat, mutta keskellä on kaksi tai kolme metriä syvää.

Nainen hyppäsi vaunujen perään, ja apuun tulleet sivulliset auttoivat äidin ja vaunut rannalle. Sekä vauva että äiti kastuivat ja kylmettyivät jonkin verran. He kävivät jälkeenpäin sairaalassa tarkastuksessa. Muuta ongelmaa ei ilmeisesti havaittu kuin että kumpikin kylmettyi, Hohenthal kertoo.

Hän arvioi, että vaunuissa ollut lapsi oli ehkä kolmen tai neljän kuukauden ikäinen. Hohenthalin mukaan vaaratilanne oli todellinen, mutta lapsi ei varmaankaan ehtinyt upota vaunujen mukana veden alle.

Onnettomuuskohdassa Suntin ranta on kivetty, ja siksi rannassa on matala suora seinämä.

Korjaus kello 15.45. Vesiväylän nimi muutettu. Alun perin nimi oli Suntti, korjattu muoto on Sunti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat