Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nelostiellä miehen ampunutta poliisia on kuulusteltu – kiistää syyllistyneensä rikokseen

Poliisi epäilee, että lahtelaismies yritti tappaa samassa autossa olleen 23-vuotiaan naisen.

Kotimaa
 
Samuli Ikäheimo / Lehtikuva
Poliisi teki Nelostiellä rikospaikkatutkintaa lokakuun alussa.
Poliisi teki Nelostiellä rikospaikkatutkintaa lokakuun alussa. Kuva: Samuli Ikäheimo / Lehtikuva

Nelostiellä sattuneen ampumatapauksen tutkinta on edennyt. Tutkinnanjohtaja Jukka Haaviston mukaan asetta käyttänyttä moottoripyöräpoliisia on kuulusteltu. Hän kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Haaviston mukaan muut kuulemiset ovat kuitenkin vielä kesken, ja siksi asiasta ei voi vielä kertoa tarkempia yksityiskohtia.

Helsingin poliisissa työskentelevä moottoripyöräpoliisi ampui 32-vuotiaan lahtelaismiehen Nelostiellä Orimattilassa lokakuun alussa. Poliisi on aiemmin tiedottanut, että aseenkäyttö liittyi vakavan väkivaltarikoksen pysäyttämiseen.

Väkivaltarikostilannetta oli edeltänyt kaahailu ja tieltä suistuminen. Moottoripyöräpoliisi oli tullut paikalle sattumalta.

Poliisi epäilee, että lahtelaismies yritti tappaa samassa autossa olleen 23-vuotiaan naisen. Ammuttu mies kuoli tapahtumapaikalla.

Poliisin mukaan mies ajoi Nelostiellä Lahdesta etelän suuntaan huomattavaa ylinopeutta ja teki useita vaarallisia ohituksia ennen kuin auto suistui ojaan Orimattilan kohdalla. Mies törmäsi autollaan ainakin yhteen autoon ennen tieltä luisumista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat