Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turun telakan uusin suurtilaus voi tuoda työpaikkoja Savoon asti – tiistain uutiskooste HS Ilta on nyt julki

Lataa HS:n digitaalinen iltapäiväpainos nyt mobiililaitteeseesi.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Meyer sai taas jättitilauksen - "Melko isoja laivoja"
Meyer sai taas jättitilauksen - "Melko isoja laivoja"
Turun Meyer -telakka sai kahden jättiristeilijän tilauksen. Toimitusjohtaja Jan Meyer avasi tiedotusvälineille lyhyesti, millaista tekniikkaa laivoihin tulee.
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Tiistaina HS kertoi, että Turun telakka on saanut uuden miljardiluokan tilauksen. Telakka kertoi viime yönä solmineensa telakkaa pyörittävän Meyer Turun kanssa aiesopimuksen kahden risteilijän rakentamisesta.

Tiistain HS Illassa kerrotaan, kuinka tilaus voi hyödyttää suomalaisia yrittäjiä esimerkiksi Savossa. Leppävirralla Parmarinen tehtaalla tehdään pieni, mutta tärkeä osa risteilyalusten turvallisuutta: niiden palo-ovet.

Risteilijärakentamisen buumi voi siis tuoda hyvää savolaiselle metallimiehelle saakka.

HS Illassa kerrotaan myös Nobel-komitean oudosta tulkinnasta. Presidentti Martti Ahtisaari, Nobelin rauhanpalkinnon voittaja vuodelta 2008, on listattu komitean sivuilla Venäjän federaation alle. Lue HS Illasta, mistä on kyse ja mitä komitean edustaja vastasi HS:n korjauspyyntöön.

HS Illassa on lisäksi kooste päivän muista tärkeistä uutisaiheista: tiistaina kerrottiin muun muassa, että tuleen syttyneiden Samsung-puhelimien valmistus lopetetaan ja että Lauttasaaren postien levittelystä epäillään ulkopuolista tekijää.

Mukana myös Maailman kuvat -kooste, päivän sarjakuvat sekä sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat