Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Uusi kirja paljastaa natsien laajan huumeiden käytön – Hitler oli riippuvainen opioideista

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Theo Morell piikitti Hitleriä päivittäin.
Theo Morell piikitti Hitleriä päivittäin.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Saksa soti toisessa maailmansodassa huumehuuruisena. Uusi tietokirja kertoo, että aluksi sotilaat tulivat riippuvaisiksi voimakkaista piristeistä, sen jälkeen myös sodan johto.

Norman Ohlerin (s. 1970) huolellisesti dokumentoitu tietokirja Hitlerin tabut (Like) muuttaa kokonaiskuvaa toisesta maailmansodasta monella tapaa.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että presidentti Martti Ahtisaari on tyytyväinen, että Nobel-komitea on päättänyt hänet Suomen sarakkeeseen Nobel-listauksessaan. Ahtisaari voitti Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2008.

HS kysyi tiistaina, minkä takia Ahtisaari, joka on syntynyt Viipurissa vuonna 1937, oli listattu Venäjän Nobel-voittajiin.

Virallinen syy oli se, että Suomi joutui vuonna 1940 luovuttamaan Viipurin Neuvostoliitolle. Komitea kieltäytyi ensin muuttamasta linjausta Ahtisaaresta.

HS Illassa kerrotaan muun muassa, että Venäjä aloitti taas Aleppon suurpommitukset länsimaiden rajusta arvostelusta huolimatta ja että veronsa tarkastava voi saada jouluostoksiin lisää rahaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat