Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Katso torstain HS-uutiset ja sää

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
HS:n uutiset ja sää torstaina 13.10.
HS:n uutiset ja sää torstaina 13.10.

Lähetyksessä kerromme Bob Dylanille myönnetystä Nobelin kirjallisuuspalkinnosta. Palkintoa analysoi vuosikymmeniä Dylanin uraa seurannut HS:n kulttuuritoimittaja Vesa Sirén.

Thaimaan kuningas Bhumibol Adulyadej on kuollut. Puolijumalan asemaan kohotettu kuningas hallitsi noin 70-vuoden ajan ja toimi poliittisesti yhdistävänä voimana pahoin jakautuneessa maassa. Thaimaa julisti tänään vuoden suruajan ja kaikki juhlinta kiellettiin kuukaudeksi.

Presidenttiehdokas Donald Trumpin ahdinko syvenee. Runsaan vuorokauden aikana useat naiset ovat nousseet syyttämään Trumpia seksuaalisesta ahdistelusta. Kaikkiaan syytöksiä sopimattomasta käytöksestä on esittänyt ainakin kymmenen naista. Trumpin kampanja kiistää syytteet, mutta niillä voi olla tuhoisa vaikutus alle neljän viikon päästä käytäviin vaaleihin.

Kerromme myös Norjan hiihtopiirejä ravistelleesta uudesta kohusta, huippu-hiihtäjä Therese Johaug on jäänyt kiinni anabolisesta steroidista. Seitsenkertainen maailmanmestari selittää käryä huulivoiteella, jota hän käytti leirillä Italiassa. Maajoukkueen lääkäri otti vastuun tapahtuneesta ja erosi.

Lisäksi lähipäivien säätiedot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat