Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Katso perjantain HS-uutiset ja sää

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
HS-uutiset perjantaina 14.10.
HS-uutiset perjantaina 14.10.

Lähetyksessä kerromme poliisin harkitsevan kenttäpoliisien haalareihin kiinnitettävien videokameroiden käyttöönottoa valtakunnallisesti. Tähänastiset kokemukset Helsingin kokeilusta ovat Poliisihallituksen ja pääkaupungin poliisilaitoksen mielestä myönteisiä. Videotallenteita on kokeilun aikana käytetty hyväksi paitsi rikostutkinnassa myös sen selvittämiseksi, onko poliisi itse syyllistynyt liialliseen voimankäyttöön.

Norjassa on tänään ollut yksi uutinen ylitse muiden – maan hiihtokuningatar Therese Johaugin dopingkäry. Hiihtäjän mukaan positiivinen näyte johtuu hänen käyttämästään huulirasvasta. Kävimme Oslon kaduilla kysymässä, uskovatko norjalaiset selitykseen.

Helsingin hiippakunnan mukaan homopareja voidaan alkaa vihkiä Helsingissä ja Vantaalla ensivuoden maaliskuussa. Linjaus on päinvastainen kuin piispain-kokouksen aiempi näkemys. Uuden päätöksen mukaan kirkkolaissa ei ole määritelty erikseen avioliittoon vihittävien ihmisten sukupuolta.

Kerromme myös Suomessa alkuvuodesta järjestettävästä suuresta Syyrian avustuskokouksesta. Helsinkiin saapuu tuolloin YK:n ylintä avustusjohtoa. Kokouksen tavoitteena on päättää Syyriaan lahjoitettujen avustusmiljardien käytöstä.

Lisäksi viikonlopun säätiedot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat