Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Mosulissa pelätään koston kierrettä – suomalainen järjestö lähtee rakentamaan rauhaa vallattavaan kaupunkiin

HS Illassa tarjoaa koosteen päivän tärkeimmistä uutisista.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään maanantain vastaisena yönä alkaneesta Mosulin takaisinvaltauksesta Irakissa. Isis puolustaa äärijärjestön Irakin merkittävimmäksi tukikohdaksi kuvattua Mosulin kaupunkia voimakkaasti. Takaisinvaltausta tavoittelevien joukkojen odotetaan joutuvat taisteluihin jo ennen itse kaupungin saavuttamista.

Mosulissa on jo puhjennut kapinointia Isisiä vastaan, sanoo Irak-asiantuntija Hussein al-Taee. Mosulin valtauksen jälkeen on tärkeää pitää huoli siitä, ettei kaupungissa synny koston kierrettä.

Suomalaista konfliktinratkaisujärjestöä Crisis Management Initiativea (CMI) on pyydetty auttamaan siinä, että kostotoimien ja naapurusvihan leimahtaminen saataisiin estettyä äärijärjestöltä takaisinvallatussa kaupungissa.

HS Illassa on lisäksi kooste päivän muista tärkeistä uutisaiheista: ”Lelusalakuljettajana” tunnettu Rami Adham on eronnut Sdp:n jäsenyydestä sen jälkeen, kun HS viikonloppuna kertoi Adhamin yhteyksistä jihadisteihin. Lisäksi Helsingin Olympiastadionin remontin hinta tulee todennäköisesti nousemaan tuntuvasti.

Kolumnissaan Elina Tanskanen pohtii vapaa-ajan merkitystä. Tutkimusten mukaan aika tekee onnellisemmaksi kuin raha, mutta merkitystä on myös sillä, miten vapaa-aikansa käyttää.

Mukana myös Maailman kuvat -kooste, päivän sarjakuvat sekä sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat