Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Lelusalakuljettaja” lopetti verkko­keräyksensä – ”Saimme kaksi kertaa enemmän kuin kaipasimme”

Rami Adham ehti kerätä sivustolla rahaa parissa kuukaudessa 81 000 euroa toimintaansa Syyriassa. HS on uutisoinut, että hänellä on yhteyksiä syyrialaisiin ääriliikkeisiin. Adham on kiistänyt yhteydet.

Kotimaa
 
Rami Adham Aleppossa jihadistisaarnaaja Abdullah al-Muheisnin kanssa. Ajankohta tuntematon.
Rami Adham Aleppossa jihadistisaarnaaja Abdullah al-Muheisnin kanssa. Ajankohta tuntematon.

”Lelusalakuljettajaksi” kutsuttu suomensyyrialainen Rami Adham on lopettanut keräyksensä verkossa toimivalla gofundme-sivustolla.

Helsingin Sanomat uutisoi tiistaina, että Adham ehti kerätä sivustolla rahaa parissa kuukaudessa 81 000 euroa toimintaansa Syyriassa.

Viikonloppuna HS uutisoi, että Adhamilla on yhteyksiä syyrialaisiin ääriliikkeisiin. Adham erosi Sdp:n jäsenyydestä uutisen jälkeen. Adham on kiistänyt yhteytensä ääriliikkeisiin.

Aikaisemmin Adham on tullut tunnetuksi hyväntekijänä, joka on järjestänyt useita avustuskuljetuksia Syyriaan. Häntä kutsutaan lelusalakuljettajaksi, koska hän on vienyt vienyt runsaasti leluja lapsille Syyriaan.

”Minä suljin sen, koska olemme saaneet kaksi kertaa enemmän rahaa kuin kaipasimme”, Adham vastaa HS:lle tekstiviestillä.

Hän viittaa toimintaansa Syyria Suomi Yhteisö sekä yhteistyöhön Syyriassa ja Turkissa toimivien avustajien kanssa.

Adham sanoo, että nyt he haluavat keskittyä työhön Syyriassa ja pakolaisleireillä. Hän on sanonut keränneensä rahaa koulun perustamiseen ja jo aikaisemmin perustettujen koulujen pyörittämiseen syyrialaisten pakolaisleireillä.

Hän sanoo keränneensä aikaisemmin erilaisista ähteistä 45 000 euroa koulujen rakentamiseen syyrialaisille pakolaisille Turkin rajalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat