Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalainen kirjasin palkittiin Buenos Airesissa

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Jarno Lukkarilan suunnittelemaa Tanger Serif -kirjaisinta on käytetty muun muassa helsinkiläiskoteihin jaetussa Helsinki Info -lehdessä.
Jarno Lukkarilan suunnittelemaa Tanger Serif -kirjaisinta on käytetty muun muassa helsinkiläiskoteihin jaetussa Helsinki Info -lehdessä.

Jarno Lukkarilan suunnittelema Tanger Serif -kirjaintyyppi valittiin yhdeksi voittajatyöksi kansainvälisessä Letter.2 -suunnittelukilpailussa Buenos Airesissa Argentiinassa. Lukkarila työskentelee helsinkiläisessä Typolar-agentuurissa.

Tuomaristo palkitsi 53 kilpailuehdotusta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Kilpailun tarkoitus on esitellä laaja näkökulma nykyaikaiseen fonttisuunnitteluun ja edistää typografisen erityisosaamisen tuntemista. Palkittujen joukossa on muun muassa Gerard Ungerin, Christian Schwartzin ja Kris Sowersbyn töitä.

Tanger Serif on pieneen massatekstiin sopiva päätteellinen antiikvafontti, jota voi käyttää myös suuren koon otsikkoteksteissä. Tanger Serif on käytössä esimerkiksi jokaiseen helsinkiläiskotiin jaetussa Helsinki Info -lehdessä.

Kilpailun järjestäjä Association Typographique Internationale on globaali voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa keskustelukanavan fonttien suunnittelijoille ja käyttäjille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat