Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Guggenheim haluaa yhä Helsinkiin

Kulttuuri
 
Maija Tammi
"Minä en halua laajentaa verkostoa kaudellani enää mihinkään muualle kuin Suomeen ja Abu Dhabiin", sanoi Guggenheimin säätiön pääjohtaja Richard Armstrong New Yorkissa keskiviikkona.
"Minä en halua laajentaa verkostoa kaudellani enää mihinkään muualle kuin Suomeen ja Abu Dhabiin", sanoi Guggenheimin säätiön pääjohtaja Richard Armstrong New Yorkissa keskiviikkona. Kuva: Maija Tammi

New York/Helsinki. Guggenheimin säätiön itsepäinen pääjohtaja Richard Armstrong, 63, haluaa yhä Guggenheimin museon Helsinkiin, vaikka Helsingin kaupunginhallitus ei vienyt asiaa eteenpäin.

"Olen yllättynyt ja pettynyt ja valmis jatkamaan taistelua", Armstrong sanoi.

Kaupunginhallitus päätti keskiviikkona äänin 8–7, ettei se halua rahoittaa arkkitehtuurikilpailua museon rakentamiseksi.

"Jos kaupunginjohtaja Jussi Pajunen haluaa odottaa syksyn kunnallisvaaleja ja yrittää uudelleen, se sopii minulle ja uskoisin, että hallituksemmekin on valmis odottamaan", Armstrong kertoi HS:n haastattelussa New Yorkissa.

Pajunen ei suoraan sanonut HS:lle, aikooko hän esittää museota myös seuraavalle kaupunginvaltuustolle.

"Nyt on parasta pureskella kaupunginhallituksen päätös, ja se muodostaa linjauksen jatkosta. Muiden vaihtoehtojen pohtimisen aika on myöhemmin. Minkäänlaisia keskusteluja muista vaihtoehdoista ei ole käyty", Pajunen totesi.

Lisää aiheesta torstain Helsingin Sanomissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat