Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän menotärppi: Kapteeninkadun tyttö -esitys Arena-näyttämöllä

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Uusi musikaali sijoittuu 1970–80-luvuille ja kertoo tytöstä, joka on päättänyt tulla laulajaksi. Teoksen on Kaupunginteatterille ohjannut Milko Lehto ja säveltänyt viihdemusiikin konkari Esa Nieminen. Kapteeninkadun tyttö Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä (Hämeentie 2) klo 19. Liput 35–46 e.

Töölössä taistellaan petankkikuulilla

Petankki on peli, jossa rautakuulia heitetään rauhallisesti puistossa tai muuten tasaisessa maastossa. Astetta sotaisammalta kuulostavassa taistelupetankissa periaate on muuten sama, mutta peli on siirretty haastavampaan maastoon. Tänään lajin SM-kilpailu käydään Töölössä, Väinämöisen kentän viereisillä kallioilla (Väinämöisenkatu 19) kello 11–18. Vapaa pääsy.

Junnun rakkauslaulut eivät kiertele

Juha "Junnu" Vainio teki runsaasti iskelmä- ja viihdemusiikkia 1960–80-lukujen aikana. Monet kappaleista käsittelivät rakkautta tai seksiä. Hymni rakkaudelle -konsertissa ruma sana sanotaan varmasti niin kuin se on. Teatteriryhmä Lauri Ketonen, Heidi Musakka ja Ulla Virtanen esiintyvät pianisti Petri Hatakan säestyksellä. Pornolauluilta Painobaarissa (Sanomatalo, Postikuja 2) klo 21.30. Liput 5 e.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat