Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Downton Abbey ja Mad Men kisaavat Emmyistä

Kulttuuri
 
BBC NEWS
YLE
Brittisarja Downton Abbey kahminee Emmyjä. Kuvassa Matthew Crawleytä esittävä Dan Stevens ja Lady Mary Crawleytä esittävä Michelle Dockery.
Brittisarja Downton Abbey kahminee Emmyjä. Kuvassa Matthew Crawleytä esittävä Dan Stevens ja Lady Mary Crawleytä esittävä Michelle Dockery. Kuva: YLE

Brittiläinen laatudraama Downton Abbey ja yhdysvaltalainen 1960-luvun mainosmaailmasta kertova Mad Men ovat matkalla kohti kultaa ja kunniaa, kun tv-viihteen Emmy-palkintoja jaetaan yöllä Los Angelesissa.

Downton Abbey on eniten erilaisia Emmy-ehdokkuuksia saanut brittidraama ikinä. Mad Men taas on voittanut Emmyn joka vuosi debyyttinsä jälkeen. Nyt sarja voi tehdä historiaa voittamalla viidennen kerran. Mad Menillä on Emmyissä 17 ehdokkuutta.

Downton Abbeyn näyttelijäehdokkaita Emmyn saajaksi on kuusi, muun muassa Jim Carter (hovimestari Carson), Michelle Dockery (Lady Mary) ja Joanna Froggatt (Anna-palvelija).

Sarjalla ja sen näyttelijöillä on Yhdysvalloissa vankka ihailijakunta. Crawleyn perheen päämiestä Granthamin jaarlia näyttelevä Hugh Bonneville haluaa esiintyä vaatimattomana.

Hän kertoi toimittajille "vaikka syövänsä oman varpaansa", jos pärjää pääosakisassa Mad Menin John Hammille ja toiselle brittinäyttelijälle Kotiseudun Damien Lewisille.

Nelonen
Mad Men -sarjalla on tilaisuus tehdä Emmy-historiaa: se on voittanut parhaan draamasarjan Emmyn jo viitenä vuotena.
Mad Men -sarjalla on tilaisuus tehdä Emmy-historiaa: se on voittanut parhaan draamasarjan Emmyn jo viitenä vuotena.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat