Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalaisista sanottua Proms-festivaalilla

Kulttuuri
 
Richard Fairman Financial Timesissa

"Sakari Oramo todella pääsee pintaa syvemmälle – – näen kansallisaarteen sädekehän jo häämöttävän."

"Laulajat olivat mitäänsanomattomia, Juha Uusitalosta puuttui auktoriteettia, mutta Sakari Oramo vapautti BBC:n voimat ja paljasti Stravinskyn (Oedipus rex -) oopperan täydessä, monumentaalisessa voimassaan."

"Lapin kamariorkesteri on EU:n pohjoisin orkesteri ja esitti John Storgårdsin johdolla fantastisen monipuolisen ohjelmiston. – – Storgårds muotoili Sibeliuksen Rakavasta-sarjaa niin luonnollisesti, että kukaan ei olisi arvannut sen olleen aluksi kuoroteos."

"Jukka Tiensuu on yksi johtavista suomalaisista modernistisäveltäjistä ja ehkä kiinnostavin heistä kaikista. Hän eroaa muista nykysäveltäjistä ja useimmista sitten Haydnin ja Rossinin siinä, että hän kirjoittaa aidosti nokkelaa musiikkia ja saa aikaan kikatusta syvempää naurua. Anu Komsi lauloi virtuoosisesti – – Oramo rakensi jännitteen ja antoi muusikoiden loistaa."

"[Bachin Matteuspassion] Ach, könnte mein Liebe dir ei selvästikään istunut Topi Lehtipuulle, vaikka hän sai luontevuutta takaisin ääneensä myöhemmin."

 

"Tämä oli Sakari Oramon ensimmäinen viimeinen ilta ja monella tapaa merkittävä. Koska perinteinen brittikuvasto oli saanut symbolista merkittävyyttä Skotlannin äänestäessä itsenäisyydestä, jotkut miettivät miten hän selviäisi. Hän osoittautui taitavaksi showmieheksi ja täydelliseksi hovimestariksi."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat