Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinnostavaksi rankattu ja kihloissa

Kulttuuri
 

Englantilainen näyttelijä Benedict Cumberbatch, 38, nousi kansainväliseen tietoisuuteen Sherlock-televisiosarjan myötä. Cumberbatch näyttelee 2010 alkaneessa sarjassa legendaarista lontoolaista yksityisetsivää Sherlock Holmesia nykymaailmaan sijoitettuna.

Näyttelijävanhemmille syntynyt Cumberbatch on itsekin lontoolainen. Vanhemmat on nähty myös Sherlock-sarjassa Holmes-hahmon vanhempina.

Etuoikeutetusta taustasta tuleva näyttelijä on saanut käydä yksityiskouluja, ja hän aloitti näyttelemisen jo kouluvuosina. Koulun ja teatteriopintojen välissä Cumberbatch opetti vuoden ajan englantia tiibetiläisessä luostarissa.

Cumberbatch on ehtinyt tehdä ikäänsä nähden pitkän ja laajan uran teatterissa, elokuvissa, radiossa ja televisiossa. Etenkin Britanniassa hänellä on sankka ihailijakaarti. Cumberbatch on vakiokasvo lehtien listoilla, joilla rankataan seksikkäimmät, tyylikkäimmät, vaikutusvaltaisimmat ja kiinnostavimmat julkkikset.

Cumberbatch ilmoitti marraskuussa avioituvansa ohjaaja Sophie Hunterin kanssa. Kihloihin menosta kerrottiin hillittyyn tapaan pikkuilmoituksella The Times -lehden perheuutisten palstalla, mikä herätti Britanniassa paljon huomiota. Pariskunta odottaa nyt ensimmäistä lastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat