Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miikka Pirinen pääsi lahjakkaiden kuvaajien listalle

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Suomalainen valokuvaaja Miikka Pirinen on valittu maailmankuulun kuvatoimiston Magnum Photosin sekä valokuvausalan suurmessujen The Photography Show'n kokoamalle listalle. Listalle valittiin tässä vaiheessa 60 lahjakasta, alle 30-vuotiasta kuvaajaa ympäri maailman.

Nyt valittujen 60 kuvaajan joukosta lopulliselle listalle valitaan 30 kuvaajaa. Top 30 -lista julkistetaan ensi viikolla.

Kisaan lähetti kuviaan kaikkiaan 664 valokuvaajaa. Teemana oli dokumentaarinen, sosiaalisiin aiheisiin pureutuva valokuvaus.

Lopulliselle listalle valitut saavat kuviaan esiin The Photography Show -tapahtumaan maaliskuussa. Heidän joukostaan yleisö saa valita myös omat kolme suosikkiaan, jotka saavat kuvansa esille esimerkiksi Magnum Photos -kuvatoimiston nettisivuille.

Miikka Pirinen (s. 1985) on helsinkiläinen dokumentaariseen valokuvaukseen, muotokuviin ja mainoskuviin erikoistunut freelance-valokuvaaja. Hän on kuvannut suurille suomalaislehdille kuten Helsingin Sanomille, Imagelle ja Suomen Kuvalehdelle ja kuuluu myös katukuvaukseen keskittyvään Helsinki Street -kuvaajakollektiiviin.

Pirinen on palkittu kolmesti vuoden lehtikuvat -kilpailussa. Hänen töitään on ollut esillä näyttelyissä Suomessa ja Ranskassa.

Viime vuonna suomalaiskuvaaja Aapo Huhta selvitti tiensä Magnum Photosin himoitulle top 30 -listalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat