Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vuodesta 1969 lähetetyn Ajankohtaisen kakkosen tilalle tulee teemailtoja

Kulttuuri
 

Yleisradion uutis- ja ajankohtaisohjelma Ajankohtainen kakkonen loppuu nykymuodossaan ensi vuoden alussa.

"Suunnitelmien mukaan makasiinimuotoinen ohjelma loppuu eikä sitä enää esitetä tiistai-illassa", ohjelman tuottaja Reeta Kivihalme sanoo.

Ajankohtaista kakkosta on lähetetty Yle TV2 -kanavalla vuodesta 1969 lähtien.

Kivihalmeen mukaan makasiiniohjelman tilalle tulee entistä enemmän suoraa A2-ilta-brändin alla kulkevaa ohjelmaa. Tarkoitus on houkutella yleisöjä etenkin verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

"Ajankohtainen kakkonen on toki vanha brändi, ja tässä muodossaan hieman jo aikansa elänyt. Nyt täytyy katsoa uusia keinoja lähestyä yleisöjä."

Sosiaalisen median ja television lisäksi yleisöjen houkutteluun osallistunee uudessa konseptissa myös radio.

Ajankohtaisen kakkosen teemaillat ovat sosiaalisessa mediassa suosittua materiaalia. Monet tosin pitävät ohjelman harrastamaa vastakkainasettelua itsetarkoituksellisena.

Kivihalmeen mukaan A2-brändi säilytetään. Myös tekijät pysyvät samoina. "Palaute tekijöiltä on ollut varovaisen innostunutta. Luonnollisesti kritiikkiäkin on tullut niin kuin aina kaikkien isojen päätösten yhteydessä."

Ajankohtaista kakkosta on pitkään pidetty TV2:n lippulaivana. Muun muassa kansanedustajat Antero Kekkonen ja Esko-Juhani Tennilä sekä Yleisradion pääjohtaja Arne Wessberg ovat olleet sen toimittajia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat