Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Duudsonit kokeilevat Aku Ankasta tuttuja tempauksia uudessa ohjelmasarjassa

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Vaaraa uhmaavista tempauksistaan tuttu Duudsonit-ryhmä ja Aku Ankka -lehti yhdistävät voimansa uudessa Höyhennys-nimisessä sarjassa, jonka jaksot tulevat näkyviin Aku Ankan Youtube-sivustolla.

Duudsonien tarkoituksena on kokeilla tosielämässä Aku Ankan tempauksia. Mukana ohjelmanteossa on myös lapsia. Ohjelmissa aiotaan testata muun muassa turbotuuletinta ja teollisuusimuria, jotka ovat tuttuja lehden sivuilta.

"Aku Ankkahan on periaatteessa meidän esi-isä tempuillaan ja källeillään", sanoo Duudsonien Jarno Leppälä. "Temppujen tuominen reaalimaailmaan tarkoittaa meille myös hauskaa fyysistä haastetta. Katsotaan kestääkö Duudsonit saman mitä sarjakuvasankarit Ankkalinnassa."

Kahdeksanosaisen sarjan ensimmäinen osa on jo julkaistu Youtubessa ja muut jaksot julkaistaan 25. maaliskuuta mennessä.

"Duudsonit ovat ikään kuin reaalimaailman Aku Ankkoja, jotka tunnetaan stunteistaan ja jekuistaan. Epäonnestaan tunnettu Aku Ankka taas on luonteeltaan äkkipikainen, mikä usein johtaa siihen, että asiat menevät täysin pieleen", sanoo Aku Ankka -lehden päätoimittaja Aki Hyyppä. "Emme malta odottaa mitä kaikkea ennennäkemätöntä ja hullua tämän yhteistyön puitteissa saadaan aikaiseksi."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat