Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jack White osti Elviksen ensilevyn 300 000 dollarilla ja julkaisee sen uudestaan

Kulttuuri
 
Jack White
Jack White

Rockmuusikko Jack White on ostanut ensimmäisen Elvis Presleyn tekemän levyn 300 000 dollarilla. Vuonna 1953 tehtyä My Happiness -singleä on olemassa vain yksi kappale.

White osti levyn nimettömänä huutokaupasta tammikuussa. Billboardin haastattelussa White paljastaa, että hän aikoo julkaista levyn uudelleen rajoitettuna vinyylipainoksena Third Man -levymerkillään. Julkaisupäivä on 18. 4., jolloin vietetään kansainvälistä levykauppapäivää, Record Store Dayta.

Whiten yhtiö Third Man on julkaissut pieniä erikoispainoksia Whiten omasta musiikista mutta myös harvinaisista vanhoista äänitteistä, muun muassa Roy Orbisonin ensimmäisistä singleistä.

Elvis Presley äänitti ensimmäisen singlensä kesällä 1953 Sun Recordsin studiolla Memphisissä. My Happinessin lisäksi hän lauloi levylle kappaleen That's When Your Heartaches Begin.

Helposti särkyvää asetaattilevyä tehtiin vain yksi kappale, ja Elvis kertoi myöhemmin, että hän olisi tehnyt sen lahjaksi äidilleen. Levy päätyi kuitenkin Elviksen ystävän Ed Leekin haltuun.

Levy oli Leekin perillisen hallussa, kunnes se myytiin Elvis-keräilytavaraan erikoistuneessa Gracelandin huutokaupassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat