Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sadie Jones löysi äänensä vuosien työn jälkeen

Kulttuuri
 

Lontoossa syntynyt ja koko ikänsä asunut Sadie Jones (s. 1967) tulee kulttuurikodista. Hänen isänsä on runoilija, käsikirjoittaja ja kirjailija. Jonesin äiti oli nuoruudessaan näyttelijä.

Jones yritti itse luoda vuosien ajan uraa käsikirjoittajana, mutta huonolla menestyksellä. Kaikki muuttui, kun Jones ryhtyi romaanikirjailijaksi. Hänen 1950-luvun Englantiin sijoittuva esikoisromaaninsa Outcast (2008) oli palkittu arvostelu- ja myyntimenestys.

Vuonna 2009 ilmestynyt romaani Small Wars sijoittuu 1950-luvun Kyprokseen brittiherruuden loppuaikoihin. Tyylilaji vaihtui kolmannen romaanin kohdalla, kun The Uninvented Guests (2010) vie lukijat 1900-luvun alun suljettuun kartanomiljööseen, jota junaonnettomuudesta pelastunut sekalainen sortinsakki hämmentää.

Jonesinneljäs romaani Ehkä rakkaus oli totta (Fallout, 2014) on saanut Britanniassa hyvät arvostelut. BBC esittää kirjan pohjalta tehdyn ja Jonesin käsikirjoittaman tv-sovituksen myöhemmin tänä vuonna.

Jonesin perheeseen kuuluvat arkkitehtiaviomies, 18-vuotias tytär, 16-vuotias poika, Brioche -villakoira sekä kaksi kissaa, rotukissa ja maatiainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat