Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tv:n paha poika Ray Stevenson kylässä Helsingissä

Onni Tommilassa on jotakin samaa kuin Björkissä, näyttelijä Ray Stevenson sanoo

Kulttuuri
 
Ray Stevenson
Ray Stevenson

Näyttelijä Ray Stevenson vierailee Suomessa. Brittinäyttelijä tunnetaan muun muassa tv-sarjoista Rooma ja Dexter, ja nyt myös suomalaiselokuvasta Big Game.

Stevenson, 50, tunnetaan konnarooleistaan ja sellainen hänellä on myös Jalmari Helanderin Big Gamessa.
"En ajattele roolejani pahiksina. Pahimmatkin konnat ovat uskoneet palvelevansa suurta hyvää", Stevenson sanoo ja kuvaa itse omaa näyttelijälaatuaan ennemminkin "pitkäksi". Pitkä hän onkin.

"Roolit, joissa ollaan rajalla, kiinnostavat", näyttelijä jatkaa. Sellainen kuin Big Gamessakin. "Se on erilainen."

Stevenson on ensi kertaa Suomessa joten Big Gamen Saksassa kuvattu "Suomi" meni häneen täydestä. Stevenson korostaa, että Big Gamessa suomalaisuutta edustaa kuitenkin parhaimmin pääosaa näyttelevä Onni Tommila.

"Millainen esitys nuorelta! Näytellä tavalla, jota muiden tapa näytellä ei ole pilannut. Rehellinen, viaton, puhdas mutta ei kuitenkaan lapsellinen", Stevenson ihastelee.

"Poika mistä tahansa päin muualta, se olisi ollut ihan eri juttu. Hän on vähän kuin Björk, joka ei voi olla muualta kuin Islannista."

Ohjaaja Helanderin kokenut näyttelijä näkee ennen kaikkea viihdyttäjänä. Pyydän Stevensonia vertaamaan Helanderia muihin ohjaajiin jolloin näyttelijä nostaa esiin kaksi nimeä: Roberto Benignin ja Quentin Tarantinon.

"Jalmarilla on lähes auteurmainen ote, hänen persoonansa on käsikirjoituksen joka sivulla. Toivon että tämä on hänellä askel eteen. Emme tiedä, mihin se tie voi viedä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat