Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinkiin tulee uusi festivaali elokuussa

Telakkaranta otetaan konserttikäyttöön

Kulttuuri
 

Helsinki saa elokuussa uuden festivaalin, joka järjestetään uudessa paikassa Hietalahden Telakkarannassa. Festivaali levittäytyy Nosturi-klubin takana olevalle telakka-alueelle.

Modern Sky Helsinki on kiinalais-suomalainen tapahtuma, jonka ohjelmassa on sekä aasialaista että pohjoismaista rockia, poppia ja elektroa.

"Urbaani elämysfestivaali" järjestetään tänä vuonna 24 paikkakunnalla Kiinassa sekä Yhdysvaltain New Yorkissa ja Seattlessa. Helsinki on ensimmäinen Euroopan kaupunki, jossa tapahtuma järjestetään.

Festivaalin järjestäjinä ovat kiinalainen Modern Sky -yhtiö ja Helsingin juhlaviikot. Alun perin vaihtoehtorockia julkaisevana levy-yhtiönä aloittanut Modern Sky on kasvanut vajaassa 20 vuodessa suureksi tapahtumajärjestäjäksi.

Helsingin festivaalin ajankohta on 28.–29. elokuuta. Ohjelmisto julkaistaan ensi tiistaina. Artisteista puolet on Pohjoismaista ja puolet Kiinasta, Japanista, Etelä-Koreasta, Malesiasta ja muista Aasian maista.

Aiemmin uutta aasialaista popmusiikkia Helsingissä on esitelty Niubi-klubeilla ja festivaalilla, jonka järjestäjiä on mukana myös Modern Sky Helsingin ohjelmaryhmässä.

Festivaaliin kuuluvat päiväohjelman lisäksi myös Nosturissa järjestettävät jatkoklubit.

Järjestäjät odottavat festivaalille 7 000:ta kävijää, ja tapahtumasta on tarkoitus tulla monivuotinen. Festivaalin lipunmyynti käynnistyy ensi viikolla heti ohjelmajulkistuksen jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat