Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yleisö pääsee Tukholmassa osaksi Abba-musikaalia

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Ruotsalaisen suosikkiyhtyeen Abban entinen muusikko, säveltäjä Björn Ulvaeus tuottaa ensi vuonna musiikkiohjelmaa Tukholman Gröna Lund -huvipuistoon. Tarkoitus on yhdistää Abban hiteistä rakentuneen Mamma Mia! -musikaalin tapahtumat ja tunnelma illalliseen, jolle voi osallistua 450 vierasta kerrallaan.

Ulvaeuksen ja Gröna Lundin yhteisen projektin tapahtumapaikkana on huvipuiston perinteikäs, 1933 avattu Tyrol-olutravintola, joka remontoidaan nyt kokonaan uuteen uskoon.

Ulvaeus esitteli tuottamaansa Mamma Mia! The Party -konseptia alkuviikosta Tukholmassa.

Hänen mukaansa teattereissa, joissa musikaalia esitetään, tunnelma kohoaa usein niin korkealle, että yleisö nousee tanssimaan. "Tämän tunnelman haluan luoda ja siirtää kreikkalaiseen tavernaan", Ulvaeus kertoi.

Päähenkilöinä draamallisella illallisella ovat kreikkalainen ravintoloitsija ja hänen ruotsalainen vaimonsa. Ulvaeus on ollut mukana tekemässä musiikkiohjelman käsikirjoitusta ja myös tuottaa produktion.

"Yleisö pääsee osallistumaan esitykseen, ja on kuin astuisi Välimeren maisemiin", Ulvaeus kuvaili. "Välillä on dialogia, välillä Abba-musiikkia."

Jos tammikuussa 2016 aloitettava tuotanto menestyy Tukholmassa, on mahdollista esittää sitä myöhemmin myös muualla maailmassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat