Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jan Erola Helsingin kirjamessujen johtoon

Kulttuuri
 
Jan Erola
Jan Erola

Helsingin kirjamessujen uudeksi ohjelmajohtajaksi on nimitetty Jan Erola, joka aloittaa kautensa ensi vuonna. Jan Erola (s. 1969) on työskennellyt kirja-alalla yli kymmenen vuotta, viimeksi kustannusosakeyhtiö Paasilinnan kustannus- ja viestintäpäällikkönä. Tällä hetkellä hän työskentelee viestintätoimisto Kreab Helsingissä viestintäkonsulttina.

Hän ei jätä päivätyötään Kreabissa, koska Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajan pesti on sivutyö.

Helsingin kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma. Viime vuonna tapahtumassa vieraili 78 750 messukävijää.

Helsingin kirjamessujen nykyinen ohjelmajohtaja Stig-Björn Nyberg lopettaa kautensa tämän vuoden lopulla. Hän on ollut ohjelmajohtajana viisi vuotta. Helsingin kirjamessuilla on ollut neljä ohjelmajohtajaa.

Ohjelmajohtaja tekee ohjelmaa yhdessä kirjamessujen kumppanien, kustantajien ja ohjelmatyöryhmän kanssa. Ehdotus ryhtyä Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajaksi tuli Erolalle yllätyksenä.

"On vielä varhaista puhua tarkemmin ensi vuoden messuista. Olen hyvin avoin uusille ajatuksille. Ensimmäisenä mieleeni tulevina ideoina olisi entisestään monipuolistaa keskusteluja ja lisätä elämyksellisyyttä. Tapahtumassa on paljon potentiaalia, ja olen erittäin innoissani tästä työstä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat