Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Raikasta poppia ja myyttisiä hahmoja

Kulttuuri
 
Timo Valjakka
Mia Hamari, Helka, 2015.
Mia Hamari, Helka, 2015.

1. Pop Art Design ja Mia Hamari 10. 5. saakka Emmassa (Ahertajantie 5, Tapiola). Mia Hamarin myyttiset hahmot säestävät raikasta pop-taiteen ja designin kavalkadia.

2. Petri Ala-Maunus: Hinterland 17. 5. saakka Galleria Heinossa (Uudenmaankatu 16–20). Näyttävien fantasiamaisemien varsinainen aihe on hyvä ja huono maku.

3. Bjarne Melgaard: Puppy Orgy Acid Party 3. 5. saakka Galerie Forsblomissa (Lönnrotinkatu 5). Muumien psykedeeliset happokarkelot jatkuvat sunnuntaihin saakka.

4. Axel Antas: Long Player 3. 5. saakka Galleria Sinnessä (Iso Roobertinkatu 16). Rauhallinen videoteos näyttää luonnon kiertokulun ja sään hienovireiset muutokset.

5. Ismo Kajander: Vintage 2. 8. saakka Valokuvataiteen museossa (Tallberginkatu 1 G). Suomalaisen uusdadan ja avantgarden pioneeri on myös taitava valokuvaaja.

6. Raimo Reinikainen: Vähäisiä merkintöjä 3. 5. saakka Galerie Anhavassa (Fredrikinkatu 43). Mietteliäitä kuvia Välimeren valosta ja keskisuomalaisten metsien oksistoista.

7. Pauliina Turakka-Purhonen: Dance Macabre 3. 5. saakka Galleria Sculptorissa (Eteläranta 12). Kirjailtujen tekstiiliveistosten tanssit ovat yhtä suomalaisia kuin sauna ja juhannus.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat