Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Håkan Hellströmin 76-vuotias äiti tekee levyn – singlessä muistellaan hippiaikaa

Kulttuuri
 

Håkan Hellström on vielä toistaiseksi ruotsalaisten suosikkiartisti, mutta hän on saamassa kovan kilpailijan – vieläpä omasta perheestä. Hellströmin äiti on nimittäin siirtymässä muusikon uralle, 76 vuoden iässä.

Göteborgs-Posten-lehti kertoo, että Christina Hellström julkaisi vapunaattona yhdessä muusikko Björn Olssonin kanssa tehdyn singlen nimeltä San Francisco.

Ison orkesterin kanssa tehdyssä singlessä on selviä muistumia Scott McKenzien legendaarisesta hippiajan hitistä San Francisco (Be Sure To Wear Flowers In Your Hair). Myöhemmin on tarkoitus julkaista kokonainen levyllinen Christina Hellströmin tulkitsemaa musiikkia.

Christina Hellström kertoo olleensa itse opiskelija San Franciscon julkaisun aikaan vuonna 1967. "Se oli sitä aikaa, kun kaikki puhkesi kukkaan, musiikissa tapahtui uutta, oli rauhaa ja rakkautta", Hellström muistelee.

Kyseessä ei ole Hellströmin levytysdebyytti, sillä ensimmäisen levynsä Ett hål i verkligheten hän teki jo kaksi vuotta sitten. Levy sai tuolloin suuren suosion.

Hellström paitsi laulaa, myös tekee levynsä kaikkien kappaleiden sanat sekä osan sävellyksistä. Hän kertoo saavansa pojaltaan rohkaisua ja joskus myös vinkkejä laulamiseen. "Nyt kun olen näin vanha, minun ei ole pakko tehdä mitään. Voin tehdä vain asioita, jotka ovat kivoja."

Håkan Hellström julkaisi äitinsä uuden singlen Facebookissa vapunaattona ja paljasti olleensa itsekin viime aikoina studiossa.

Christina Hellströmin San Francisco löytyy Spotifysta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat