Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Andy McCoy lähtee Jackass-tähden kanssa Australian-kiertueelle

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Entinen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy katkaisee pitkään jatkuneen kiertuetaukonsa tällä viikolla, sillä hänet on pestattu Bam Margeran Australian-kiertueelle "erikoisvieraaksi". Kaksikko nousee ensimmäisen kerran lavalle keskiviikkona 6. toukokuuta Australian pääkaupungissa Canberrassa, ja maan suurimmat kaupungit kattava kiertue jatkuu 17. toukokuuta saakka.

Kiertueelle on lähdössä myös toinen suomalaismuusikko, sillä rumpujen taakse istuu helsinkiläisestä 69 Eyes -yhtyeestä tuttu Jussi 69. Margeran ja McCoyn yhteistyöstä uutisoi ensimmäisenä Soundi-lehti.

Amerikkalainen Bam Margera tunnetaan ammattilaisrullalautailijana sekä yhtenä Jackass-tv-ohjelman tähtenä. Hänellä on ollut myös oma tv-ohjelma Viva La Bam. Lisäksi Margera on ohjannut elokuvan Where the Fuck Is Santa?, jossa esiintyy myös Andy McCoy.

McCoy on esiintynyt harvakseltaan sen jälkeen, kun Hanoi Rocks hajosi vuonna 2009. Tämän jälkeen hän kokosi uuden yhtyeen Grease Helmet, joka julkaisi albumin vuonna 2012. Yhtye teki vain muutamia keikkoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat