Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

MikroBitti-lehden jatkaja MB sai uuden omistajan

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Talentum on ostanut uuteen viihde-elektroniikkaan ja tietotekniikkaan keskittyneen aikakauslehden, MB-lehden, Sanoma-konserniin kuuluvalta Sanoma Media Finlandilta. MB oli aiemmin nimeltään MikroBitti.

MB siirtyi Talentumille toukokuun alussa. Liiketoimintakaupan yhteydessä lehden viisi toimituksellista työtä tekevää henkilöä siirtyvät Talentumin tietotekniikkalehtien toimitukseen.

Lehden päätoimittajaksi tulee Mikko Torikka.

MB aloitti MikroBitti-lehtenä vuonna 1984. Lukijoita sillä on nykyään 187 000.

Entuudestaan Talentumin tietotekniikkalehtiin kuuluvat alan ammattilaisille ja liiketoimintajohdolle suunnattu Tivi sekä tieto- ja viestintäteknisistä laitteista ja palveluista kirjoittava MPC.

Talentumin Suomen lehtiliiketoiminnan johtaja Tuomas Hämäläisen mukaan Talentumilla on nyt kolme vahvaa brändiä ICT-sektorilla.

"Nyt meidän täytyy kuunnella erityisen herkällä korvalla lehtiemme nykyisiä sekä myös entisiä tilaajia ja selvittää, mihin suuntaan tarjontaamme tulee kehittää", Hämäläinen sanoo.

MB-lehden myynnin myötä Sanoma Lifestyle aikoo keskittää liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurilan mukaan kaikki voimavaransa kolmen ydinkohderyhmänsä eli "naisten, perheiden ja 55-plussien" palvelemiseen sekä printtivalikoimansa uudistamista.

Kaupan osapuolet ovat yhdessä sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Helsingin Sanomat on osa Sanoma-konsernia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat