Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Soitinkauppa alkoi myydä myös levyjä

Kulttuuri
 

Helsinkiläinen soitinkauppa on reagoinut äänitemarkkinoiden muutokseen ja alkanut myydä instrumenttien lisäksi levyjä. Kitaroihin ja kitaratekniikkaan erikoistunut Custom Sounds käynnisti huhtikuussa levymyynnin sekä verkossa että myymälässään Helsingin Kruununhaassa.

Viime vuosina Helsingissä on suljettu useita perinteisiä levykauppoja, ja tuorein takaisku levymyynnille oli Stockmannin levyosaston lakkauttaminen tänä keväänä.

Custom Soundsin levymyynnillä ei kuitenkaan ole tarkoitus korvata täysin varustellun levykaupan tarjontaa. Liikkeen asiakaskunnassa on paljon ammattimuusikoita ja aktiivisia kitaransoiton harrastajia.

"Meitä huolestutti lähinnä se, että artistit näkevät paljon vaivaa levyjensä eteen, mutta työn tulos ei näy missään", Custom Soundsin Kimmo Aroluoma sanoo.

Soitin- ja levymyynnin yhdistäminen saman katon alle ei ole sinänsä uusi idea, sillä vielä 1980-luvulla oli tavallista, että musiikkiliikkeet myivät sekä äänitteitä, nuotteja että soittimia. Pienemmissä kaupungeissa toimii yhä yhdistettyjä soitin- ja levymyymälöitä.

Custom Soundsin levyvalikoima on toistaiseksi suppea, sillä myynnissä on kolmisenkymmentä albumia, kaikki kitarayhtyeiden tuotantoa. Myytävää olisi tarjolla enemmänkin, mutta Aroluoman mukaan on epätodennäköistä, että myyntiin tulee esimerkiksi elektronista konemusiikkia.

"Ideana on kuratoida valikoimaa, ja myytävien levyjen eteen tehdään töitä eikä vain jätetä niitä ikkunaan lojumaan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat