Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clint Eastwood laulaa cowboylauluja

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Kuiskaaja on toki tiennyt elokuvanäyttelijä, -ohjaaja Clint Eastwoodin kovaksi jazzfaniksi. Onhan Eastwood itsekin soittanut pianoa ja säveltänyt musiikkia elokuviinsa. Mutta että Clint olisi aikoinaan tehnyt albumillisen hempeitä cowboylauluja!

Kyllä vain. Brittiläinen vanhoja äänitteitä uudelleen julkaiseva levymerkki on laskenut markkinoille tuplalevyn The Singing Cowboys, jonka toisella kiekolla on muhkeaäänisen Frankie Lainen lännenlaulutulkintoja ja toisella Eastwoodin 1962 tekemä albumi Rawhide's Clint Eastwood Sings Cowboy Favorites sekä pari ylimääräistä singleä. Rawhide viittaa tv-sarjaan Lännen tie, jonka tähti Eastwood tuohon aikaan oli.

Kuiskaaja oli yllättänyt siitä, miten kelvollisesti Clint lauluista selvää. Hän laulaa paljon paremmin kuin myöhemmin elokuvissa Kultarynnäkön iloiset päivät ja Honky Tonk Man.

1960-luvulla oli yleistä, että tv-sarjojen suosittuja tähtiä pistettiin levyttämään. Siinä sekalaisessa seurassa Clint Eastwoodin unohdettu "esikoisalbumi" ei ole mikään häpeä, vaikka cowboylaulujen sovitukset ovatkin imeliä ja sentimentaalisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat