Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

He ovat PKN:n vaarallisimmat uhkaajat euroviisuissa

Kulttuuri
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Morland and Debrah Scarlett esittävät Norjan kappaleen A Monster Like Me.
Morland and Debrah Scarlett esittävät Norjan kappaleen A Monster Like Me.

Norja

Norjan edustajana on todella tyylikäs, erilainen, jousin aateloitu tummanpuhuva ja tarttuva duoballadi A Monster Like Me. Tämäntyyppisellä tummanpuhuvalla ja hitaalla laululla on vaikea päästä kirkkaimpaan kärkeen, mutta pisteitä kyllä ropisee. Kisojen laadukkain sävellys.

Italia

San Remon laulukilpailun voittanut, nuorten poikien Il Divo – siis Il Volo – on kerännyt kovasti huomiota ennakkoon. Superromanttinen, bel canto -laulutyyliä esittelevä Grande Amore onkin kaikkea, mitä varsinkin iäkkäämmän polven viisufani voi viisulta toivoa. Harmi kyllä juusto venyy kuuhun asti, ja liveshow pönäköityy paikoilleen kuin taustan antiikkipatsaat.

Australia

Tämän vuoden Euroviisut on show'na poikkeuksellisen tylsä. Ei laaduton, mutta tylsä. Mukana on liikaa balladeita ja liian vähän hulluttelua. Australian Guy Sebastianin Tonight Again ei ole kummoinen, mutta tässä tarjonnassa se on pirteä ja hauska. Juuri sellaista katsoja kaipaa ryydyttyään parinkymmenen balladin ikeessä. Australia tulee saamaan myös sympatiapisteitä, onhan se mukana vain tämän ainutlaatuisen kerran.

Dieter Nagl / AFP
Venäjää edustaa Polina Gagarina kappaleella A Million Voices.
Venäjää edustaa Polina Gagarina kappaleella A Million Voices.

Venäjä ja Azerbaidžan

Perinteisin menetelmin hyvin pitkälle (osin ruotsalaisvoimin) tuotetut, mahtipontiset balladit tulevat saamaan paljon ääniä Itä-Euroopan isolta blokilta.

Vesa Moilanen / Lehtikuva
Ruotsia edustaa Måns Zelmerlöw kappaleella Heroes.
Ruotsia edustaa Måns Zelmerlöw kappaleella Heroes.

Ruotsi

Järjestetäänkö kisat jälleen ensi vuonna länsinaapurissa? Se on erittäin lähellä. Ruotsin vahvin ase on historiallisen upea show piirrosukkoanimaatioineen ja muine temppuineen. Måns Zelmerlöwin esittämä kappale Heroes on myös aivan riittävän hyvä.

Kappaleen vahvatunnelmainen ja kutkuttavan erilainen western-aloitus vangitsee oitis, ja kertosäe tarttuu korvaan. Kuten Ruotsin viisuilla on tapana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat