Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seuraa näitä toisessa semifinaalissa

Kulttuuri
 
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw

Tänä iltana pidettävässä Euroviisujen toisessa semifinaalissa on tasan yksi suosikki. Se on rakas läntinen naapurimme Ruotsi.

Ruotsalaisten viilaustaito on Måns Zelmerlöwin esittämässä kokonaisuudessa aivan huipussaan. Laulajan ja animaatio-tikku-ukon yhteispeli lavalla on huikean hienoa katsottavaa. Westernin kaikuja sisältävä popkappalekin on mukavan erilainen – ja silti niin tutun oloinen. Ruotsalaiset tämän osaavat: hienovaraisen sinnittelyn laskelmoinnin ja omaleimaisuuden rajalla.

Muita laatuilmestyksiä toisessa erässä on hyytävän kaunis balladi A Monster Ballad Like Me. Se vie kuin vinksallaan olevaan, modernin tanskalaisdekkarin kohtaukseen – sillä erotuksella, että kappale on norjalaisten.

Islannin raikas keijukaisprinsessa Maria Olafs kerää nuorison pisteitä, Azerbaidžanin Hour of the Wolf kerää idän äänet.

Balladit ovat ryydyttämässä viihteen ja hauskanpidon perään janoavia katsojia myös toisessa erässä. Paljon tarjonnasta kertoo Tšekin kaksikon balladin nimi: Hope Never Dies. Kuinka visionääristä!

Paljon onkin saanut vettä virrata Jordan-joessa, jotta on päästy tähän tilanteeseen: Euroviisujen toisen erän hauskimpiin ja piristävimpiin esityksiin kuuluu Tel Avivin Antti Tuiskun, Israelin Nadav Guedjin Golden Boy -humppailu.

 

Euroviisujen toinen semifinaali alkaa Suomen aikaa kello 22.
 
HS.fi/kulttuuri: Lue Pertti Kurikan nimipäivät -yhtyeen keskiviikon tunnelmista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat