Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Euroviisufinaalin suosikkeja kuvissa

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Dieter Nagl AFP
Kjetil Mørland ja Debrah Scarlett. Norjasta tulee tämän vuoden musiikillinen täysosuma. Huimaavan hyytävän hieno rakkauslaulu A Monster Like Me soi massiivisten jousten säestyksellä. Kylmiä väreitä aiheuttaa myös Scarlettin omaperäinen ääni. Kappaleeseen nostetaan koko ajan lisää tasoja.

1/9 Kjetil Mørland ja Debrah Scarlett. Norjasta tulee tämän vuoden musiikillinen täysosuma. Huimaavan hyytävän hieno rakkauslaulu A Monster Like Me soi massiivisten jousten säestyksellä. Kylmiä väreitä aiheuttaa myös Scarlettin omaperäinen ääni. Kappaleeseen nostetaan koko ajan lisää tasoja.

Italian nuorten miesten trio kajauttaa pop-oopperansa ilmoille sellaisella patetian määrällä, että kolme tenoriakin vapisisi. Grande amore on häpeämättömän juustoinen, mutta kyllähän tämä puree. Triolla on Youtube-katseluita moninkertaisesti muihin verrattuna. Se ei voi olla näkymättä lopputuloksessa.

2/9 Italian nuorten miesten trio kajauttaa pop-oopperansa ilmoille sellaisella patetian määrällä, että kolme tenoriakin vapisisi. Grande amore on häpeämättömän juustoinen, mutta kyllähän tämä puree. Triolla on Youtube-katseluita moninkertaisesti muihin verrattuna. Se ei voi olla näkymättä lopputuloksessa.

Måns Zemerlöw. Ruotsi sen osaa: sopivasti tuttua ja uutta yhdistelevän, väkisinkin mukaansa tempaavan rytmimusiikin tekemisen. Tänä vuonna erityiset paukut on pistetty kuitenkin show'hun. Laulajan vuoropuhelu animaatio-ukon kanssa on jotain ennen näkemättömän hienoa.

3/9 Måns Zemerlöw. Ruotsi sen osaa: sopivasti tuttua ja uutta yhdistelevän, väkisinkin mukaansa tempaavan rytmimusiikin tekemisen. Tänä vuonna erityiset paukut on pistetty kuitenkin show'hun. Laulajan vuoropuhelu animaatio-ukon kanssa on jotain ennen näkemättömän hienoa.

Nadav Guedj. Tel Avivin Antti Tuisku on ollut viisujen ehdoton piristysruiske. Vähän höpsähtävä, lähi-itävaikutteinen diskokappale tempaa ihmiset kaivattuun karnevaalitunnelmaan. Äärimmäisen yksinkertainen kertosäe soi päässä vielä huomenna, mahdollisesti ensi vuonnakin.

4/9 Nadav Guedj. Tel Avivin Antti Tuisku on ollut viisujen ehdoton piristysruiske. Vähän höpsähtävä, lähi-itävaikutteinen diskokappale tempaa ihmiset kaivattuun karnevaalitunnelmaan. Äärimmäisen yksinkertainen kertosäe soi päässä vielä huomenna, mahdollisesti ensi vuonnakin.

Guy Sebastian. Australian kappaleessa paistaa aurinko, ja sitä Euroviisut tänä vuonna tarvitsevatkin. Australian Idols-tähden Guy Sebastianin hyväntuulinen pop vetoaa varmasti äänestäjiin, vaikka itse kappale ei historiankirjoihin jääkään.

5/9 Guy Sebastian. Australian kappaleessa paistaa aurinko, ja sitä Euroviisut tänä vuonna tarvitsevatkin. Australian Idols-tähden Guy Sebastianin hyväntuulinen pop vetoaa varmasti äänestäjiin, vaikka itse kappale ei historiankirjoihin jääkään.

Polina Gagarina. Vaikka Venäjän kappale onkin ärsyttävän laskelmoitu, koko maailmaa syleilevä rauhan ele, on se musiikillisesti varsin kova luu. Vahva balladi on saanut esittäjäkseen kisan varmasti taitavimman laulajan Polina Gagarinan.

6/9 Polina Gagarina. Vaikka Venäjän kappale onkin ärsyttävän laskelmoitu, koko maailmaa syleilevä rauhan ele, on se musiikillisesti varsin kova luu. Vahva balladi on saanut esittäjäkseen kisan varmasti taitavimman laulajan Polina Gagarinan.

Bojana Stamenov. Tavanomaisena balladina alkava kappale yllättää puolivälissä. Seuraa vaatteiden vähentämistä ja teknopoljentoa. Riemukas riehunta lavalla puri yleisöön ainakin ensimmäisessä semifinaalissa. Komeaäänisessä Stamenovissa on asennetta.

7/9 Bojana Stamenov. Tavanomaisena balladina alkava kappale yllättää puolivälissä. Seuraa vaatteiden vähentämistä ja teknopoljentoa. Riemukas riehunta lavalla puri yleisöön ainakin ensimmäisessä semifinaalissa. Komeaäänisessä Stamenovissa on asennetta.

Loïc Nottet. Nuori belgialainen rapa-pap-rappaa itsensä varsinkin nuoren katsojanosan sydämiin. Ärrää suriseva, Sialta vaikutteet saanut puoli-industrialistinen popkappale on mukavan erilainen melodisesti vahvojen balladien keskellä. Tässä puhuukin nyt rytmi.

8/9 Loïc Nottet. Nuori belgialainen rapa-pap-rappaa itsensä varsinkin nuoren katsojanosan sydämiin. Ärrää suriseva, Sialta vaikutteet saanut puoli-industrialistinen popkappale on mukavan erilainen melodisesti vahvojen balladien keskellä. Tässä puhuukin nyt rytmi.

Maraaya. Aviopari Marjetkan ja Raayn tanssittavassa popsoulissa on kunnon hittipotentiaalia. Sähköviululla soitettu välike tuo omaperäisyyttäkin. Mukaansa tempaava meininki. Erityistä ovat viuluttoman viulistin lisäksi iltapuku-kuuloke-yhdistelmä.

9/9 Maraaya. Aviopari Marjetkan ja Raayn tanssittavassa popsoulissa on kunnon hittipotentiaalia. Sähköviululla soitettu välike tuo omaperäisyyttäkin. Mukaansa tempaava meininki. Erityistä ovat viuluttoman viulistin lisäksi iltapuku-kuuloke-yhdistelmä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat