Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanoman aikakauslehtiä voi tilata myös digitaalisesti

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomien iPad- ja Android-sovelluksissa on julkaistu uusi digitaalinen tilaustuote, joka tarjoaa HS:n digitilauksen ohella kuusi digitaalista näköisaikakauslehteä: Glorian Ruoka & Viinin, Kodin Kuvalehden, Hyvän Terveyden, Meidän Perheen, Tiede-lehden ja HS Teeman.

Tilaukseen sisältyy myös jo ilmestyneiden lehtien kattava arkisto.

"Markkinatutkimustemme mukaan laadukas aikakauslehtisisältö täydentää hyvin HS:n ajankohtaisjournalistista tarjontaa", Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.

Putkirannan mukaan tablettisovelluksissa tehtyjen aikakauslehtikokeilujenkin perusteella tällaiselle sisällölle on kysyntää.

Näköisaikakauslehdet ovat tarjolla alkuun Hesarin iPad-sovelluksessa ja Androidin tabletti- ja älypuhelinsovelluksissa. Lähiviikkoina lehdet ovat tulossa luettavaksi myös iPhone-älypuhelimiin ja tietokoneille.

Helsingin Sanomat on viimeisen vuoden aikana tuonut sovelluskäyttäjilleen paljon uutta: sähkökirjakokoelma HS Kirjaston, digitaalisen iltapainoksen HS Illan, digitaalisia erikoislehtiä sekä nyt myös hyvän valikoiman kiinnostavaa aikakauslehtisisältöä.

Uudistetut sovellukset ovat aiempia monipuolisempia ja kätevämpiä käyttää.

"Hesarin ja digitaalisten aikakauslehtien yhdistelmä on aivan uudenlainen lukukokemus, jonka parissa voi viihtyä missä ja milloin tahansa. Uusi paketti tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden nauttia asiantuntevasta uutisjournalismista, elämyksellisistä lifestyle-sisällöistä ja palvelevasta hyötytiedosta. On hienoa, että digitaalisissa kanavissa voimme palvella suomalaisia entistä monipuolisemmin laadukkailla sisällöillämme", Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila toteaa.

Helsingin Sanomien ja aikakauslehtien digitilauksen hinta on 19,90 euroa kuukaudessa. Hesarin tilaaja voi täydentää tilaustaan alkaen 5 eurolla kuukaudessa.

Palveluun voi tutustua maksutta kahden viikon ajan. Tilaus jatkuu automaattisesti kahden viikon näytejakson jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat