Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Petri Nygård esittää itseään tulevassa kauhukomediassa – ohjaajaksi valittu Marko Mäkilaakso

Kulttuuri
 

Marko Mäkilaakso on kiinnitetty räppäri Petri Nygårdin tähdittämän fiktioelokuvan ohjaajaksi. Projektin takana on tuotantoyhtiö Bufo, jonka aiempia elokuvia ovat muun muassa Jörn Donnerin Armi elää!, Pirjo Honkasalon Betoniyö ja Akseli Tuomivaaran Korso.

Petri Nygård esittää elokuvassa itseään, eli rääväsuista räppärihahmoa. Käsikirjoituksesta vastaa Vesa Virtanen. Mäkilaakso ei saa paljastaa elokuvan nimeä tai juonta, mutta kertoo että se on tyyliltään kauhukomedia.

"Siitä tulee jotain ihan muuta, mitä Suomessa on aiemmin tehty. Käsikirjoitus on oikeasti hauska, nauroin sitä lukiessa ääneen", hän sanoo.

Bufon tuottaja Misha Jaarikaan ei halua vielä kertoa Nygård-elokuvasta enempää, esimerkiksi ensi-illan mahdollista ajankohtaa. "Parempi ettei paljasteta liikaa liian aikaisin. Ollaan vielä niin traumatisoituneita siitä, miten Mannerheim-elokuvan kanssa kävi", Jaari vitsailee.

Tamperelainen Nygård (oikealta nimeltään Petri Laurila ) tunnetaan erityisesti juoma-aiheisista hittibiiseistään, joita ovat muun muassa Selvä päivä ja Märkää. Hänen läpimurtokappaleensa oli vuonna 2000 Vitun suomirokki. Viimeisin Petri Nygård -albumi Valmis mihin vaan ilmestyi 2013.

Marko Mäkilaakson edellinen ohjaustyö on lastenelokuva Ella ja kaverit 2 – Paterock. Hänen ensimmäinen pitkä elokuvansa oli 2012 ilmestynyt, liettualais-amerikkalais-italialainen zombisotafilmi War of the Dead. Parhaillaan Mäkilaakso valmistelee 1980-luvulla ilmestyneen, kulttimaineessa olevan It Came from the Desert -tietokonepelin elokuvaversiota. Mäkilaakson pitkän haastattelun voi lukea Helsingin Sanomien Nyt.fi:stä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat