Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Guns N'Rosesilla on valmiina useita levyjä

Kulttuuri
 
Axl Rose
Axl Rose

Amerikkalaisyhtye Guns N'Roses on viettänyt pitkään hiljaiseloa, mutta toimettomana yhtye ei ole ollut. Yhtyeen kitaristi Richard Fortus ja kosketinsoittaja Dizzy Reed kertovat ranskalaisen verkkolehden Verdam Mnisin haastattelussa, että yhtyeellä on valmiina uutta materiaalia usean levyn edestä.

"Olemme saaneet niin paljon materiaalia valmiiksi. Voisimme julkaista kaksi tai kolme albumia", Reed sanoo haastattelussa.

"Toivomme, että saamme uuden albumin julkaistua mahdollisimman pian."

Julkaisuajankohdasta yhtyeen jäsenillä ei ole vielä arviota. Heidän mukaansa se on täysin yhtyeen ainoan alkuperäisjäsenen, laulusolisti Axl Rosen käsissä.

"Vain Axl tietää, ja hän pitää sen omana tietonaan. Olkaa kärsivällisiä", opastaa Reed.

Guns N'Roses työsti edellistä studioalbumiaan Chinese Democracy peräti 14 vuoden ajan. Kun albumi lopulta ilmestyi vuonna 2008, Axl Rose lupaili, että seuraavaa levyä ei tarvitse odottaa yhtä pitkään. Levyn julkaisusta on nyt kulunut seitsemän vuotta.

Kaliforniassa vuonna 1985 perustettu yhtye nousi menestyksensä huipulle 1980- ja 1990-lukujen taitteessa albumeillaan Appetite for Destruction, G N'R Lies, Use Your Illusion I ja Use Your Illusion II.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat