Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kulttuurilehtien päätoimittajat näkevät perussuomalaisten riveissä rasismia

Kulttuurilehdet puntaroivat uutta hallitusta

Kulttuuri
 
Rondo-lehti
Rondo-lehti

Kahden kulttuuripainotteisen aikakauslehden päätoimittajat käyttävät rasisti-sanaa Suomen hallitusta puntaroivissa uusissa pääkirjoituksissaan. Image-lehden päätoimittaja Heikki Valkama kirjoittaa: "Perussuomalaisten hallitukseen nousussa on mielenkiintoista se, että vallan kahvaan on päässyt nyt toden teolla puolue, jonka kansanedustajat ovat avoimesti rasistisia."

Musiikkilehti Rondon päätoimittaja Harri Kuusisaari kirjoittaa: "Rasistinen puolue on päässyt hallitukseen, millä on seurauksensa."

Musiikkilehti Rondon päätoimittaja Harri Kuusisaari, mitä tarkoitit "rasistisella puolueella"?
"Tarkoitan perussuomalaisia, mutta myönnän, että asia olisi pitänyt perustella tarkemmin, koska rasisti-sanaa ei soisi käytettävän kevein perustein. Tarkoitin sitä, että Suomen viimeaikaisessa historiassa hallituksessa on nyt ensimmäistä kertaa puolue, jonka toimissa ja kannanotoissa on muukalaisepäluuloisia piirteitä."

Image-lehti
Image-lehti

Image-lehden päätoimittaja Heikki Valkama, tarkoitatko, että kaikki perussuomalaisten kansanedustajat ovat rasisteja?

"En tarkoita. Ajatus todella on, että persujen kansanedustajissa on rasisteja. Eivät missään nimessä kaikki. Ei siis ole tarkoitettu niin tulkittavaksi."

Kutsuit Twitterissä myös puolueesta erotettua entistä kansanedustajaa James Hirvisaarta rasistiksi. Kuinka monet nykyisistä perussuomalaisten kansanedustajista ovat mielestäsi "avoimesti rasistisia" ja haluatko nimetä heidät?

"En halua tässä nimetä. Joidenkin perussuomalaisen kansanedustajien ajatusmaailmasta tai mielipiteistä en edes tiedä mitään."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat