Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Lähdimme kolmen biisin jälkeen" – Lukijoiden karuja keikkakokemuksia

Kulttuuri
 

Toissa syksyn Chuck Berry -keikkaan pettyneet saavat kuluttajariitalautakunnan mukaan hyvitystä lipun hinnasta.

Ratkaisusta huolimatta suomalaiset valittavat äärimmäisen harvoin itse esityksen laadusta. Yleensä harmin aiheena ovat puutteet järjestelyistä ja tietysti peruuntumiset.

 

”Chuck Berryn keikasta palautui taas itselle mieleen viimetalvinen case, kun peruuntuneesta Blues Brothers -musikaalikiertueen konsertista ei saanut senttiäkään takaisin. Lippupistekin vetäytyi kaikesta vastuusta.”
Tom Fyrqvist

(Blues Brothers -kiertueen järjestänyt yhtiö oli ajautunut maksuvaikeuksiin eikä pystynyt palauttamaan lippurahoja suomalaiselle lipputoimistolle.)

 

”Ostin itselleni ja miehelleni liput Madonnan konserttiin Jätkäsaaressa kesällä 2009. Nämä ei-halvimmat-mahdolliset liput maksoimme siitä syystä, että tällä panostuksella saatan nähdä keikasta hieman enemmän.
Mieheni kävi kolmen kappaleen jälkeen vessassa ja pyysi sitten ystävällisesti apua järjestysmiehiltä, näytti a-sektion lippuaan ja kysyi, mistä sinne kuljetaan takaisin. Järjestysmiehet olivat kohauttaneet olkiaan ja sanoneet, että onnea matkaan. Mieheni oli yrittänyt päästä ihmismassan läpi, tuloksetta. Hän siis maksoi 119 euroa kolmesta Madonnan kappaleesta lähietäisyydeltä. Jos jossain olisi kerrottu, ettei ’kalliilta alueelta’ voi poistua kesken konsertin, olisimme toki toimineet toisin.”
Tiina

 

”Vähän ennen kuolemaansa Whitney Houston teki laajan kiertueen, joka ulottui myös Helsinkiin. Keskitason liput maksoivat muistaakseni jopa noin satasen. Houston veti toki keikkansa loppuun saakka, mutta ei pystynyt laulamaan vaikeimpia kohtia. Onneksi oli pätevät taustalaulajat.”
Tapio Lehtinen

 

"Gary Mooren innoittamana hankimme porukalla liput vuonna 2001 Pori Jazziin.  Korvaamaan oli hankittu Mooren sairastuttua Peter Green Splinter Group. Satakunnan Kansa kirjoitti keikasta, kuten itsekin totesimme, että 'katastrofaalisen heikko'. Mies unohteli laulujen sanoja ja soolot menivät nuotin vierestä. Jätimme Kirjurinluodon kolmen biisin jälkeen. Tämä on ollut ainoa kerta kun on ollut mielessä rahojen vaatiminen takaisin."
Martti

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat