Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Susanna Heikki lauloi tangokuningattareksi

Kulttuuri
 
Timo Aalto Lehtikuva
Takavuosien tangoprinsessa Susanna Heikki kirkasti torstaina kruununsa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.
Takavuosien tangoprinsessa Susanna Heikki kirkasti torstaina kruununsa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Kuva: Timo Aalto Lehtikuva

Suomeen on valittu uusi tangokuningatar. Seinäjoen Tangomarkkinoiden torstai-iltana käydyn kuningatarkisan voiton vei 42-vuotias espoolainen, Kolarissa syntynyt Susanna Heikki.

Heikki voitti kisan kypsällä esiintymisellään ja tummanhohtoisella äänellään. Hän ei ollut kuitenkaan ilmiselvä voittaja vaan hyvin pisti kampoihin 22-vuotias tamperelainen Erika Vikman.

Vikman toi kisaan aivan uudenlaista energiaa ja pirteyttä ja oli reaktioista päätellen myös ilmiselvä yleisön lemmikki.

Heikki pärjäsi kisassa nyt jo toistamiseen, sillä hänet kruunattiin tangoprinsessaksi vuonna 1997. Tuolloin voiton vei Niina Päivänurmi.

Sittemmin Heikki jätti musiikkiuran vuosiksi ja keskittyi lapsiinsa, joita hänellä on kolme.

Viimeiset neljä vuotta Heikki on toiminut päiväjuontajana Radio Nostalgiassa ja keikkaillut viikonloppuisin. Nyt hän tuumasi, että aika on viimein kypsä täysimittaiselle paluulle.

Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon valituista päätti tuomaristo, johon kuuluivat Danny, Marita Taavitsainen, Helena Lindgren, Martti Haapamäki ja Ilkka Vainio. Tuossa vaiheessa kisan joutuivat jättämään Virpi Piippo ja Tiina Pitkänen.

Tuomariston päätöksellä jatkoon selvisivät ensimmäisenä Susanna Heikki, toisena Nina Åkerman, kolmantena Erika Vikman ja neljäntenä Piritta Venho.

Toisen kierroksen jälkeen ääni annettiin alueraadeille. Ne äänestivät superfinaaliin Heikin ja Vikmanin. Superfinaalissa Susanna Heikki oli jälleen tuomariston ylivoimainen suosikki.

Mari Koppinen HS
Seinäjoki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat