Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisen camp-unelmia

Kulttuuri
 
Warner Bros
Magic Miken veikkoset ovat nauttineet muutakin kuin Hartsportia.
Magic Miken veikkoset ovat nauttineet muutakin kuin Hartsportia. Kuva: Warner Bros

Heinäkuussa leffateatterien tarjonta kutistuu valikoimaksi jatko-osia ja supersankareita, pölhökomediaa ja toimintarymistelyjä. Poissulkumetodilla maanantai-illan elokuvaksi valikoitui Magic Mike XXL, miesstrippareista (!) kertovan elokuvan jatko-osa (!). Ainoa puolustukseni on, että asialleen omistautunut elokuvanystävä tutustuu ennakkoluulottomasti uutuusleffoihin.

Elokuvan alussa eroottisen tanssin jo taakseen jättänyt raamikas pienyrittäjä Mike ( Channing Tatum ) tekee verstaalla pitkää päivää. Kesken hitsaushommien radiosta valuvat ensitahdit R&B-artisti Ginuwinen härskistä Pony-hitistä. Vaikka mies on jättänyt tanssin, ei tanssi ole jättänyt miestä. Muistot palaavat ja ruuvipenkki pääsee partneriksi kuumaan tanssiin.

Mike päättää viime hetkellä hypätä jäätelöautoon, jolla ryhmä luonnoltaan herkkiä mutta fysiikaltaan kreikkalaisjumalia muistuttavia miehiä aikoo suunnata kohti viimeistä show'taan kansallisessa miesstrippaustapahtumassa.

Älytöntä? Ehdottomasti. Mutta myös hauskinta pitkään aikaan. Antakaa kun selitän.

Ensimmäinen Magic Mike -elokuva (2012) yritti vielä olla oikea elokuva konflikteineen ja pahiksineen. Jatko-osa on toista maata. Juonta ei juuri ole, kaikki maailman pahuus on tiessään ja suurin draaman lähde on se, pitäisikö Magic Miken, Tarzanin ja Big Dick Richien esittää vanhat tutut palomiesnumeronsa vai keksiä jotain uutta. Roadtrip-metahuumori kukkii. Koko elokuva on tehty kieli niin syvällä poskessa (ei eroottisessa mielessä), että se aiheuttaa lapsellista riemua.

En ole myöskään koskaan nähnyt yhtä laskelmoidusti naisille suunnattua elokuvaa, ainakaan yhtä hurmaavalla ja häpeämättömän campillä tavalla.

Hydraulisesti pumppaavista lanteistaan huolimatta nämä iloluontoiset velikullat pitävät elämäntehtävänään saada naiset hymyilemään (ei kiertoilmaus).

Siinä missä aviomiehet laiminlyövät, riisuntataiteilijat haluavat puhua tunteista ja nostattaa naisten lakastuneita itsetuntoja iästä ja ulkonäöstä riippumatta.

Taika-Mike tarjoaa pelkän eroottisen fantasian sijaan fantasian paremmasta maailmasta, jossa maskuliiniset heteromiehet ovat machoilun sijaan empaattisia ja elämäniloisia, eikä baari-ilta miesten kesken pääty tappeluun vaan riemukkaaseen voguing-kilpailuun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat