Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääesiintyjien lomassa on syytä tarkistaa myös nämä esiintyjät

Kulttuuri
 
Lianne La Havas
Lianne La Havas

Flow-festivaalin kenties odotetuimmat esiintyjät ovat tänä vuonna elektrotrio Major Lazer (pe klo 22.45) ja Beck (su klo 19). Näistä ajankohtaisempi on Major Lazer, jonka Lean On on ollut vuoden suosituimpia tanssihittejä. Beckin läpimurrosta on sen sijaan yli 20 vuotta, mutta amerikkalainen lauluntekijä nähdään täällä ensi kertaa vasta nyt. Ajankohta on silti otollinen, sillä pohjilla on laajalti kiitelty albumi Morning Phase.

Festivaalin muita pääesiintyjiä ovat muun muassa War On Drugs (pe klo 21.45), Pet Shop Boys (la klo 22.30), Roisín Murphy (la klo 20.45), Future Islands (la klo 24) ja Florence and the Machine (su klo 21.30).

Näiden jatkeeksi poimimme joukosta tuntemattomampia nimiä, jotka on syytä lisätä viikonlopun lukujärjestykseen.

Lianne La Havas (pe klo 19) julkaisi juuri toisen albuminsa Blood, jolla hänen sielukkaan laulunsa tukena soivat niin modernisoitu soul, folk kuin jazz. Kuin Amy Winehouse ilman tyylirajoitteita.

The Space Lady (pe klo 19.45) on jotain aivan muuta: jo 1960-luvulla yhteiskunnan ulkopuolelle jättäytynyt katumuusikko, joka on vasta nyt "löydetty" levylle saakka. Casio-uruilla säestetyt laulut eivät ole tästä maailmasta.

Songhoy Blues (pe klo 24) vastannee tänä vuonna Pallolavan räjähtävimmästä esityksestä. Malilaisen yhtyeen musiikissa länsiafrikkalaiset traditiot törmäävät niin funkiin, bluesiin, rockiin kuin hiphopiin.

Shamir (la klo 17) on parikymppinen räppäri ja laulaja, joka taiteilee niin hiphopin, elektron kuin diskon välimaastossa. Luvassa vuoristorata koskettavan tunteikkuuden ja riehakkaan tanssittavuuden välillä.

Foxygen (la klo 18) on Flow'n indierock-nimistä kenties mielenkiintoisin. Amerikkalaisyhtyeen kevyesti psykedelialla väritetyt pop-laulut vievät suoraan 60-luvun lopun Kaliforniaan.

Years & Years (la klo 21.45) on lontoolainen elektroyhtye, jonka tanssibiittien keskellä voi haistaa vaikutteita niin housesta, edm:stä kuin rockista.

Tove Lo (su klo 20.30) on eturivin uusia ruotsalaisnimiä, jonka tummasävyisten laulujen taustalla soi moderni elektroninen pop.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat