Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuntematon sotilas, sinäkö se olet?

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Nyt kun Aku Louhimiehen ohjaaman Tuntemattoman sotilaan kuvausten aloittaminen on varmistunut, alkaa pohdinta siitä, kuka näyttelijä istutetaan mihinkin rooliin.

Kuiskaaja havaitsi tiistaina elokuvan tiedotustilaisuudessa hiippaillessaan, että paikalla oli myös yksi Louhimiehen luottonäyttelijöistä, Mikko Kouki.

Kysyttäessä Kouki ilmoitti olleensa paikalla vain "Akun ystävänä" ja elokuvaprosessia "läheltä seuraavana henkisenä tukena".

Tässä ei välttämättä ole koko totuus, Kuiskaaja päätteli, vaikka Kouki sanoikin, että "miehen sanaan voi luottaa" väittäessään, ettei mahdollisesta elokuvaroolista ole vielä ollut ohjaajan kanssa mitään puhetta.

Kouki alkaa olla kieltämättä hieman iäkäs sotilaaksi, mutta niin olivat Edvin Laineenkin käyttämät näyttelijät. Tummakulmainen Kouki voisi Kuiskaajan mielestä sopia Antti Rokan rooliin. Toisaalta Kouki puhuu jo luonnostaan niin leveää Turun murretta, että hän sopisi myös Urho Hietasen rooliin – ovathan Koukin hahmot usein herkkiä ja tunteellisia, kuten Hietanenkin.

Koska Tuntemattoman roolitus on joka tapauksessa suuri kansallinen projekti, eikä sitä voi jättää yksin Louhimiehen varaan, Kuiskaaja kehottaa lukijoita ehdottamaan omia valintojaan Tuntemattoman roolitukseen osoitteessa HS.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat