Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mielensäpahoittaja teki yleisöennätyksen

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Mielensäpahoittajan ohjaaja Dome Karukoski
Mielensäpahoittajan ohjaaja Dome Karukoski

Solar Filmsin Mielensäpahoittaja-elokuva on ylittänyt poikkeuksellisen 500 000 katsojan rajapyykin, Solar Films kertoo tiedotteessaan. Elokuva on saanut tähän mennessä 500 171 katsojaa elokuvateattereissa.

Dome Karukosken ohjaama Mielensäpahoittaja on toinen Solar Films -elokuva tämän vuoden aikana, joka on ylittänyt 500 000 katsojan rajan.

Antti J. Jokisen Kätilö-elokuva on ollut tähän mennessä niin ikään menestys. Elokuva nousi Suomen viikon katsotuimmaksi elokuvaksi saatuaan arkipäivinä hyvät kävijämäärät. Torstaihin mennessä elokuva on saanut 66 121 katsojaa. Kätilö tuli ensi-iltaan 4. syyskuuta.

Mielensäpahoittaja on ollut elokuvateattereissa yhtäjaksoisesti jo 53 viikkoa. Se on Suomen kolmanneksi katsotuin elokuva viimeisen 25 vuoden aikana niistä elokuvista, jotka ovat saaneet ensi-iltansa vuonna 1990 tai sen jälkeen.

Vuosien 1990–2015 aikana katsotuimman elokuvan kärkisijaa pitää hallussaan Pahat pojat, joka sai elokuvateattereissa 614 097 katsojaa. Kakkossijalla on Luokkakokous, jolla on tällä hetkellä 504 883 katsojaa. Nelossijalla on Matti.

Mielensäpahoittajan esitysoikeudet on myyty yli 20 maahan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat